MGR: Revengeance Duyuruları Önümüzdeki Haftalarda

19.04.2012 23:29 Alkan Adakaner


     Metal Gear Rising: Revengeance projesinin tamamen değişmesi ve oyunun Platinum Games tarafından geliştirilmeye başlanmasından sonra proje ile ilgili sadece bir video yayınlanmıştı. Önümüzdeki haftalarda ise ayrıntılı bilgiler yayınlanacak gibi görünüyor.
 
     Geliştirici ekibin açıklamasına göre çok yakında oyunla ilgili yeni bilgiler verilecekmiş, hatta bu tarih gelecek hafta bile olabilirmiş. Kendilerinden beklenenin farkında olan ekip oynanış ile ilgili daha ayrıntılı bilgiler vereceğini öngörüyor.
 
     Oyunun Kojima Productions tarafından hazırlanan ilk haline de saygı duyduklarını belirten Platinum Games yetkilileri, kendilerinin Kojima Productions'ın hazırladığı senaryoya bağlı kaldıklarını ve eski sürümü tamamen reddetmediklerini söylüyorlar.
 
     Bayonetta ve Vanquish gibi kaliteli aksiyon oyunları ile beğeni toplayan Platinum Games bakalım Metal Gear Rising'te nasıl bir performans sergileyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Disney Epic Mickey: Rebrushed İçin Yepyeni Fragman 1 Saat önce Titan Quest 2 İçin Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce 2si1: Stalker 2'nin Ertelenmesi, FC 25 Rush Modu ve Daha Fazlası 3 Saat önce 2024 Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Şampiyonu Papara SuperMassive Oldu! 14 Saat önce VALORANT Champions 2024'te C Grubu Karşılaşmaları Oynandı! 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler