Marvel's Spider-Man Remastered 12 Ağustos'ta PC'ye Geliyor

03.06.2022 10:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciler Insomniac Games ve Nixxes Software, 12 Ağustos'ta PC için Marvel's Spider-Man Remastered'ı ve ardından Marvel's Spider-Man: Miles Morales'i bu sonbaharda piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Marvel's Spider-Man Remastered şu anda PlayStation 5 için mevcut. Orijinal Marvel's Spider-Man oyunu ise PlayStation 4 için mevcut. Bunun yanı sıra Marvel's Spider-Man: Miles Morales, hem PlayStation 5 hem de PlayStation 4 konsollarında oynanabilir. 
 
Marvel’s Spider-Man Remastered'ın PC sürümü için teknik detaylar, ilerleyen tarihlerde açıklanacak. Remastered sürümü hakkında yeni bir fragman yayınlandı. Bu fragman ile PC sürümünden neler bekleyebileceğimiz konusunda fikir yürütebiliriz.
 
Marvel's Spider-Man Remastered'ın PC sürümü tam ana hikayeyi ve Peter Parker'ın yolculuğunu devam ettirecek üç hikaye bölümünü, ek görevleri ve zorlukları içeren Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps ek paketini içerecek.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel’s Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler