NBA Elite 2011 Duyuruldu

02.06.2010 17:47 Ersin Kılıç


 
     Spor oyunları ile her sene evlerimize konuk olan EA Games, NBA Live serisinde yeni bir isim ve görünüm ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
     Basketbol severlerin karşısına son olarak NBA Live 2010 ile çıkan EA Games, yeni basketbol oyununun duyurusunu bugün gerçekleştirdi. Oyunun yeni ismi ise NBA Elite 11 olarak açıklandı. Yeni ismi ile birlikte karşımıza çıkacak olan NBA oyununun, yepyeni bir grafik stili, oynanış, kontrol ve fizik özelliklerine sahip olacağı belirtildi.
 
     PS3 ve Xbox 360 için yapımı devam eden oyunun çıkış tarihi ise Ekim 2010 olarak gösteriliyor. Muhtemelen E3 fuarında oynanabilir olarak bulunacak olan oyuna ait herhangi bir video veya ekran görüntüsü ise yayınlanmış değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA Elite 11 Platformlar: PS3 XBOX 360 Mobil Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 84 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler