Sega Yeni Nesil için Strateji Oyunu Düşünüyor

22.06.2013 10:05 Alkan Adakaner


    25 Haziran'da Company of Heroes 2'yi piyasaya sürecek olan SEGA son dönemlerde strateji oyunları konusunda en önemli firmalardan biri haline geldi. Football Manager ve Total War serisinin haklarını da elinde bulunduran SEGA yeni nesil konsollara göz dikti.
 
     SEGA'nın Batı bölgeleri patronu Jurgen Post'un açıklamasına göre firmanın büyük strateji oyunlarının yeni nesil konsol uyarlamaları ilgi görebilir.  Sega şu an bu konsollara strateji oyunu çıkarma konusu üzerinde düşünüyormuş.

    Tabi Sega öncelikle yeni nesil konsolların söylendiği kadar başarılı olup olmayacağına bakacakmış. Yani önümüzde daha uzun bir zaman var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 16 Dk önce Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 30 Dk önce PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 53 Dk önce Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 1 Saat önce Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler