Silent Hill: HD Collection'dan Off-Screen Video

- Burada bir delik vardı. Ama şimdi kayboldu.
22.07.2011 20:01 Levent Polater

 
    Playstation 3'e özel yapılan Silent Hill: HD Collection için bugün Konami yeni ekran görüntüleri sunarken ComicCon'dan da off-screen bir video da aynı zamanda elimize ulaştı.
 
    İçinde Silent Hill 2 ve Silent Hill 3'ü 720p görüntü kalitesinde yeniden karşımıza çıkaracak olan bu çok özel paketin yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Ekran görüntülerinde ise oyunun grafik kalitesinin ne kadar arttırıldığını görme şansını elde ediyoruz.
 
     Konami'nin en sevilen yapımları arasında bulunan Silent Hill serisi özellikle ilk oyunları ile büyük bir hayran kitlesini kendisine çekmeyi başarmıştı.

Yeni Ekran Görüntüleri
[DHVIDEO=2831]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce 2si1: Stalker 2'nin Ertelenmesi, FC 25 Rush Modu ve Daha Fazlası 2 Saat önce 2024 Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Şampiyonu Papara SuperMassive Oldu! 13 Saat önce VALORANT Champions 2024'te C Grubu Karşılaşmaları Oynandı! 13 Saat önce Sevilen Yarış Serisinin Yeni Oyunu Wreckfest 2 Duyuruldu 03 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler