Sir,You Are Being Hunted - Ön Alfa Oynanış Videosu

22.04.2013 16:43 Talha Aynacı


   BSC ekibi olarak gerçekleştirdiğimiz Bağımsız programını takip edenlerdenseniz, bu yıl içerisinde çıkacak göz alıcı bağımsız yapımlardan birisi olan Sir, You Are Being Hunted'a zaten aşinasınızdır.

   Big Robot tarafından geliştirilen (3 kişilik bir ekip) ve Temmuz ayında satışa sunulacak olan ve tamamiyle hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz yapım robotların istila ettiği 18. Yüzyıl İngiltere'sinde geçiyor. Tıpkı bir lord gibi giyinmiş istilacı robotlarımızın en büyük keyfi insan avlamak. Yapımcıları tarafından "İngiliz S.T.A.L.K.E.R." olarak tanımlanan Sir, You Are Being Hunted açık dünya oynanışı sunması ve bunu hayatta kalma mücadelesiyle harmanlamasıyla türü sevenlerin ilgisine layık. 

Not düşelim; oynanış görüntüleri alfa öncesine aittir.

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 2 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 3 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 5 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 6 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler