Street Fighter X Megaman PC için Duyuruldu

Bu karşılaşmadan kim galip gelir?
09.12.2012 09:29 Alkan Adakaner


     Capcom, Megaman serisinin 25. yılını kutlamak için PC kullanıcılarına harika bir hediye hazırladı. Street Fighter X Megaman adlı oyun sadece PC platformu için üstelik ücretsiz olarak yayınlanacak.
 
     Capcom'un resmi topluluk sitesi Capcom-Unity'den indirebileceğiniz oyun 17 Aralık'ta yayınlanacak. Tamamen 8-bit olarak tasarlanan oyunda 8 ünlü Street Fighter karakterine karşı mücadele edeceksiniz.
 
     Aşağıda Street Fighter X Megaman'in ilk videosunu izleyebilirsiniz. Oyundaki her boss'un kendine özel savaşma taktikleri ve hareketleri olacak. Yani klasik Megaman havasını bu yeni platform oyununda da hissedebileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Megaman Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Aralık 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Summer 2024 Swiss Etabı Eşleşmeleri Belli Oldu! 04 Ağustos Little Nightmares Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 04 Ağustos BLAST Premier: Fall Groups 2024 CS2 Turnuvası Tamamlandı! 04 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 04 Ağustos Gothic Remake İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 04 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler