Tekken X Street Fighter'ın Sadece %5'i Tasarlandı

Bu projenin nasıl bir oynanış mekaniğine sahip olacağı merak konusu
18.07.2011 12:25 Alkan Adakaner


     Şu sıralar gözümüz Capcom tarafından geliştirilen Street Fighter X Tekken'de, ama bir yandan da Namco Bandai tarafından Tekken X Street Fighter'ın geliştirileceği de aklımızda bulunuyor. Yine de bu oyun için çok uzun süre bekleyeceğimizi biliyoruz.
 
    Tekken serisinin yaratıcısı olan Katsuhiro Harada, oyunun henüz %0'lık (sıfır) bölümünde olduklarını ve sadece %5'inin aklında tamamlandığını söyledi. "Yüzde sıfır"lık ilerleme fena sayılmaz.
 
     Şu sıralar Tekken Tag Tournament 2, Tekken Wii, Tekken 3DS gibi projeler üzerinde çalışan geliştirici ekip daha uzun süre Tekken X Street Fighter'a el atamayacak gibi görünüyor. Kim bilir belkide sonraki nesilde bu oyunu oynama şansı yakalarız.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken X Street Fighter Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 3 Dk önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 1 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler