Tekken X Street Fighter'ın İlk Görüntüleri Seneye

Tekken X Street Fighter'ın sunacağı deneyimi merak etmemek mümkün değil
04.11.2011 16:12 Alkan Adakaner

  
     Capcom tarafından hazırlanan Street Fighter x Tekken ile ilgili şu ana kadar çok sayıda video ve görüntü yayınlandı. Buna rağmen Namco Bandai'nin hazırladığı Tekken x Street Fighter'dan ise malesef herhangi bir görsel yayınlanmış değil.
 
     Tekken serisinin yaratıcısı olan Katsuhiro Harada'nın Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre oynanış stili olarak Tekken'e benzeyecek olan Tekken x Street Fighter ile ilgili ilk görüntüler gelecek yıl yayınlanacak.
 
      Sanırım Capcom'un Mart ayında piyasaya çıkarmayı planladığı Street Fighter x Tekken raflardaki yerini almadan önce Tekken x Street Fighter ile ilgili bilgilere ulaşmamız da mümkün olmayacak. Ne de olsa Capcom ve Namco Bandai anlaşmasının bir de pazarlama yönü bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken X Street Fighter Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 8 Dk önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 1 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler