The Conduit 2'den Yeni Görüntüler

23.10.2010 10:39 Alkan Adakaner


 
      İlk The Conduit oyunu ile ortalamanın üstünde bir oyun yaparak beğeni toplayan High Voltage Software şimdi serinin 2. oyunuyla daha güçlü bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
     2011 yılının ilk dönemlerinde piyasaya çıkması beklenen The Conduit 2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. İlk oyundaki gibi Quantum 3 oyun motoru ile geliştirilen oyun Wii standartlarına göre görsel olarak fena durmuyor.
 
       Atlantis, Lost City of Z, Washington D.C, Sibirya, Çin ve İngiltere'de geçecek oyun, senaro modunun yanı sıra multilayer özellikleri ile de dikkat çekecek gibi görünüyor. Yeni ekran görüntüleri aşağıda:

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Conduit 2 Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: High Voltage Software Dağıtıcısı: Sega Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Şampiyonu Papara SuperMassive Oldu! 2 Saat önce VALORANT Champions 2024'te C Grubu Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce Sevilen Yarış Serisinin Yeni Oyunu Wreckfest 2 Duyuruldu 03 Ağustos Final Fantasy XIV Mobil Sürümü Geliştirilme Aşamasında 03 Ağustos Life is Strange: Double Exposure İçin Final Fantasy VII Paketi Tanıtıldı 03 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler