Thief'te "Focus" Mekaniği Kapatılabilecek

27.06.2013 08:22 Alkan Adakaner


    Oyunlara eklenen bazı mekanikler aslında "herkesin oynaması" için yapılan yeniliklerden ibaret olabiliyor. Örneğin son dönemlerde çoğu oyunda rastladığımız ve hangi yöne gitmemiz gerektiğini, hangi bulmacayı çözmemiz gerektiğini söyleyen öğeleri buna örnek verebiliriz.
 
    Thief'te ise "Focus" yani odaklanma adlı mekanik bize nereye gitmemiz ve hangi nesneyle etkileşime girmemiz gerektiğini bize söylüyordu. Geliştiriciler bazı oyuncuların tepkisi nedeniyle "Focus" mekaniğinin opsiyonel hale getirildiğini ve istenirse kapatılabileceğini açıkladılar.

    Böylece Thief serisinin önceki oyunlarını oynamış hardcore kitlenin yeni Thief'e daha çok ilgi göstermesi bekleniyor. Oldukça yerinde bir karar alınmış gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thief Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Disney Epic Mickey: Rebrushed İçin Yepyeni Fragman 42 Dk önce Titan Quest 2 İçin Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce 2si1: Stalker 2'nin Ertelenmesi, FC 25 Rush Modu ve Daha Fazlası 2 Saat önce 2024 Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Şampiyonu Papara SuperMassive Oldu! 13 Saat önce VALORANT Champions 2024'te C Grubu Karşılaşmaları Oynandı! 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler