Vahşi Batı Temalı A Fistful of Gun Duyuruldu

21.08.2014 15:20 Tunahan Başol


      Pek çok bağımsız yapımcıya, oyunlarını yayınlama konusunda destek olan Devolver Digital, FarmerGnome ile birlikte vahşi batı temalı A Fistful of Gun'ı duyurdu.
 
     2012 yılı içerisinde ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulan A Fistful of Gun, geliştirilmiş özellikleriyle birlikte yine PC için karşımızda olacak. 11 farklı oynanabilir karakteri kontrollerimize sunacak olan oyunun, 9 kişiye kadar desetek veren yerel ve online multiplayer modlarında hikayeyi oynayabileceğiniz gibi, karşılıklı duellolar da yapabileceksiniz.
 
     Geliştiricisinin A Fistful of Gun'ı 'ikinci en iyi vahşi batı oyunu' olarak açıkladığı, en iyi vahşi batı oyununun ise hala Red Dead Redemption söylediğini belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Fistful of Gun Platformlar: PC Geliştirici: FarmerGnome Dağıtıcısı: Devolver Digital Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler