Xenoblade Chronicles 2'nin Dosya Boyutu Belli Oldu

07.11.2017 19:28 Tunahan Safdır

 
     Xenoblade Chronicles 2 ile ilgili yeni bilgilerin geldiği Nintendo Direct sunumu gün içerisinde yapıldı. Buna göre oyunun dosya boyutu da belli oldu.
 
     Özellikle L.A. Noire gibi bazı oyunların dosya boyutlarının Switch için sıkıntı yaratmasının ardından gündeme gelen bu durumun arsından Xenoblade Chronicles 2'nin 14 GB yer kaplayacağı duyuruldu.
 
     Xenoblade Chronicles 2, 1 Aralık 2017 tarihinde, Kuzey Amerika, Avrupa ve Japonya'da Nintendo Switch içini çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun özel sürümü 99.99 $'dan satılacak ve içerisinde soundtrack CD'si, metal oyun kutusu ve 220 sayfalık ciltli sanat kitabı bulunacak. Ayrıca Xenoblade Chronicles 2 temalı Switch Pro Controller'de oyun ile aynı tarihte ve 74.99 $ fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler