Yeni Zone of the Enders Oyunu Yolda

25.05.2012 16:14 Alkan Adakaner

 
 
     Kojima Productions'ın Tokyo'da düzenlediği Zone of the Enders HD gecesinde serinin yepyeni bir oyunu da müjdelendi. Serinin yeni oyunu şu an yapım aşamasında. Üstelik bu oyunun Kojima'nın yeni oyun motoru "Fox Engine" ile geliştirildiği söyleniyor.
 
    Fox Engine'den bahsedildiğine göre büyük ihtimalle yeni nesilde yepyeni bir Zone of the Ender oyunuyla karşılaşacağız. Söylenenlere göre yeni oyun Anubis'in devamı olacak ve fütürist bir yapıya sahip olmayacak.
 
      Yukarıda Kojima Productions'ın yeni oyuna ait yayınladığı bir görseli bulabilirsiniz. Soldaki görselin (çok karanlık olsa da) Fox Engine ile tasarlandığı belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zone of the Enders HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 7 Dk önce Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 4 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 5 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 7 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler