inFamous 2'nin Karma Sistemini Anlatan Videolar

Geliştirici Sucker Punch, oyunun grafikleri konusunda çok iddialı
12.02.2011 11:34 Alkan Adakaner


     Sony'nin Türkçe seslendirme ve altyazı desteği ile çıkaracağını açıkladığı inFamous 2'nin yeni videoları yayınlandı. Bu videolarda oyunun "Karma" sistemine yakından bakıyoruz.
 
     Videolarda Karma sisteminin oyunun gidişatına nasıl etki ettiği anlatılıyor. Bu videolardan birinde dostumuz Zeke'in kurtarma planını uyguluyoruz. Esir alınmış polisleri kurtarmak için çabaladığımız bu görevde bir konvoy'u durdurup polisleri serbest bırakıyoruz. Polisler de diğer polis arkadaşlarınız kurtarabiliyorlar. Bunun sonucunda Kuo adlı kadın karakterimiz de serbest kalıyor. Buna rağmen şehirdeki polis sayısında da artış yaşanıyor.
      
      Diğer videoda ise Nix adlı kaos yaratmaya meyilli karakterin planını uyguluyoruz. Şehirde küçük bir Kaos çıkardıktan sonra bir tranvay'ı düşmanlarımızın merkezlerinden birisini yıkmak için kullanıyoruz. Daha sonra Nix ile birlik olup düşmanları temizliyoruz. Bunun sonucunda yine Kuo serbest kalıyor, ama Karma sistemi iyi yönde gelişmiyor.
 
      İlk oyunda da Karma sistemi bulunmasına rağmen, inFamous 2'de seçimlerimiz sonucunda durumumuz daha fazla değişecek. Şehirdeki insanların bize bakış açısı, polis sayısının artı azalması gibi etkenler çok önemli olacak.
 
      Sucker Punch tarafından geliştirilen inFamous 2 görsellerinin yanı sıra içeriği ile de oyuncuların beğenisini kazanacak gibi görünüyor. Bu yıl içinde piyasaya çıkacak oyun Playstation 3'ün önemli "özel" oyunlarından bir tanesi olacak.
 
      Zeke'in tavsiyesinin olduğu videoyu buradan, Nix'in görevinin videosunu ise buradan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Şampiyonu Papara SuperMassive Oldu! 5 Saat önce VALORANT Champions 2024'te C Grubu Karşılaşmaları Oynandı! 5 Saat önce Sevilen Yarış Serisinin Yeni Oyunu Wreckfest 2 Duyuruldu 03 Ağustos Final Fantasy XIV Mobil Sürümü Geliştirilme Aşamasında 03 Ağustos Life is Strange: Double Exposure İçin Final Fantasy VII Paketi Tanıtıldı 03 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler