Ace Combat AH'dan Aksiyon Dolu Görüntüler

Uçak detayları her zamanki gibi üst seviyede olacak.
09.02.2011 01:30 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni tanıtım videosu ile uzun süren sessizliğini geride bırakan Ace Combat: Assault Horizon için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Oyunun bu yeni görüntüleri serinin değişen yapısını bir kez daha gözler önüne seriyor. Grafiksel olarakta büyük bir kademe atlayan oyunda özellikle çevre görselliğinin çok daha ön planda olduğunu görüyoruz. Tabi bu görselliğe parçalanma anları ve kamera açılarının katkısı da oldukça büyük.
 
     Serinin yeniden doğuşuna şahit olacağımız, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanan oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ace Combat: Assault Horizon Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Project Ace Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 30 Dk önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 1 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 5 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 6 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler