Aksiyon RPG Ys X: Nordics, PS5, PS4 ve Switch için Duyuruldu

15.12.2022 21:03 Umut Tandoğan

 
 
Falcom, Ys X: Nordics'i PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için duyurdu. 
 
2019'da PlayStation 4 için Japonya'daki ve dünya çapındaki oyunculardan büyük övgü toplayan aksiyon RPG Ys IX: Monstrum Nox'un piyasaya sürülmesinden bu yana dört yıl geçti… Ys serisinin 35. yıl dönümünü kutlamak için, en son geliştirilen Ys X: Nordics, 2023'te birden fazla platform için piyasaya sürülecek.
 
Ys X: Nordics, genç maceracı Adol Christin'in başrolde yer aldığı, kuzey denizindeki Obelia Körfezi'nde geçen yepyeni bir macera oyunudur. Ys X: Nordics, seride ilk kez bir gemiyi kontrol etmenizi sağlar. Rehberiniz olarak deniz haritalarını kullanarak uçsuz bucaksız okyanusları keşfedin ve düşman gemilerine karşı deniz savaşlarına katılın.
 
Oyunun Ekran Görüntüleri 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 41 Dk önce Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 1 Saat önce The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor 2 Saat önce Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 6 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler