Alpha Protocol'ün İlk İncelemeleri Çelişkili

28.05.2010 18:10 Levent Polater

 

alphaprotocol

 

    Bugün itibariyle çıkışını yapan Alpha Protocol'ün inceleme ambargosu da kalktı, ve ilk inceleme notlarına bakıldığında oyunun çelişkili puanlar aldığı görülüyor. 
 
    İlk yarım saatini de bir önceki haberinde yayınladığımız Alpha Protocol'ün CVG incelemesi 8.4/10 olurken Eurogamer'ın oyuna 7/10 verdiği görülüyor. Bit/Tech ise 5/10 vererek iyice kafaları karıştırdı.
 
    1 Haziran'da Amerika'ya da çıkacak olan oyunun ilk inceleme puanları aşağıdaki gibidir, üzerlerine tıklayarak ilgili incelemeye de ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alpha Protocol Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RPG Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler