Black Ops 2'deki Karıncalı Görselin Sırrı Çözüldü

23.04.2012 21:54 Tunahan Başol


     Bugünlerde çıkan yeni Call of Duty oyununun söylentileri bitmek tükenmek bilmiyor. Sabah saatlerinde Call of Duty'nin kendi sitesinde paylaştığı görselleri sizlerle paylaşmıştık ve hatırlarsanız aralarında bir tane "karıncalı" görsel vardı. Dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmayan şey, bir "quadrocopter" başka bir deyişle "quadrotor drone".
 
 
     Youtube kullanıcısı FPSRussia'nın yayınladığı son video ise quadrotor drone'dan bahsediyor ve kullanıcı, videonun sonunda "Gelecek Call of Duty' oyununda olabilir" ifadesini kullanmış. Ayrıca videonun sonunda "Sponsorlukları için Call of Duty'ye teşekkür ederim" demeyi de unutmamış.
 
     Call of Duty oyunlarının çoklu oyuncu modunu oynayanlar, ölmeden üst üste öldürülen kişi sayısına göre farklı araçlar kazanıldığını bilirler. Quadrotor Drone'un da bu amaçla çok oyuncu modunda veya senaryo modunun herhangi bir bölümünde kullanılabileceği söylentiler arasında. FPSRussia adlı Youtube kullanıcısının yayınladığı videoya da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[DHVIDEO=4583]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 8 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 8 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler