Bloodborne'da Kalkan Kullanabileceğiz

06.02.2015 23:17 Alkan Adakaner


     Bloodborne'un şu ana kadar yayınlanan videolarında Souls serisinin aksine herhangi bir türde kalkan görememiştik. Oyunda kalkan olmayışı Souls serisinde savunmaya büyük önem veren oyuncuları endişelendirmişti.
 
    Bloodborne'un yapımcı koltuğunda oturan Masaaki Yamagiwa'nın açıklamalarına göre oyunda kalkanlar olacak. Buna karşın eğer yerinizde çok durup kalkanla savunma yapmaya kalkarsanız kısa sürede öleceksiniz.
 
    Yamagiwa'nın açıklamaları şu şekilde devam etti: "Oyuncuları saklanmamaları ve beklememeleri için cesaretlendirmek istedik; bunun yerine savaşlarda daha saldırgan ve etkin olmalarını arzu ettik"
 
    Bildiğiniz gibi Bloodborne'da Souls serisinin aksine ateşli silahlar da bulunuyor. Bu silahlar düşmana zarar verdikleri gibi, onların savunmasını düşürmelerine de yarıyor. Anlaşılan silah ve kalkan arasında seçim yapmak gerekecek. Hangisinin daha elverişli olacağını ancak deneyimleyerek görebileceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler