Bordarlands 2 Görevleri 3 Kat Daha Büyük Olacak

İkinci yapımda bizi daha çetin mücadeleler bekliyor olacak.
15.08.2011 14:19 Levent Polater

  
    Gearbox'tan alınan bilgilere göre Borderlands 2'nin hikaye görevleri artık daha dinamik ve orjinal oyundan 3 kat daha büyük alanlara yayılmış olacak.
 
    Oyunun tasarımcısı Paul Hellquist tarafından gelen bu açıklamalar neticesinde oyundaki görevlerde daha esnek bir oynanışa sahip olabileceğimizi anlıyoruz. Hellquist, görevlerde birçok kırılma anı olacağını söyledi ve şunları sözlerine ekledi:

    "Borderlands 2'deki hikaye görevleri ilk oyunun hikaye görevlerindekinden 3 kat daha büyük alanlara yayılmış olacak. Bu görevlerde kırılma anları bolca olacak ve oynanış tarzını ve hedefleriniz değişime uğrayabilecek. Öncekine nazaran çok daha dinamik bir deneyim olacak."
 
    "Çoğu hayran ve eleştiriler hikayeye odaklandı. Bir öncekinde ne yaptığımıza baktığımızda, 'Bundan çok daha iyisini yapabiliriz' dedik. O yüzden hikaye, ilk günden beridir bizim Borderlands 2'de geliştirmek istediğimiz şeyler arasında en önemli öğe oluverdi."
 
     Borderlands 2'nin orjinal oyunan nazaran daha sıkı bir yapım olması konusunda GearBox elinden geleni yapmaya çalışacak gibi görünüyor. Bunu duyduğumuza sevindik.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler