Capcom En Az 4 Adet Vita Oyunu Geliştiriyor

Monster Hunter Portable 3rd sadece Japonya'da 5 milyona yakın satmıştı
14.07.2011 20:24 Alkan Adakaner


     Capcom Avrupa patronu David Reeves'in açıklamaları Playstation Vita'yı bekleyenleri memnun edecek gibi görünüyor. Reeves firmasının Vita için en az 4 adet oyun geliştirmekte olduğunu açıkladı.
 
     Bu oyunlardan birisinin Street Fighter X Tekken olduğunu biliyoruz. Diğer oyunların adı belli olmasa da Reeves'e göre bu oyunlardan bir tanesi Vita'nın çıkışında hazır olacak. Bu oyunun ne olduğu şimdilik bilinmiyor.
 
     Reeves'in açıklamalarında dikkat çekici noktalardan birisi ise bu 4 oyundan bir tanesinin Japonya pazarında çok büyük ilgi gören bir yapım olduğuydu. Bu oyunun Monster Hunter olduğunu düşünüyoruz. 
 
     Monster Hunter serisinin PSP'de mükemmel satış rakamlarına ulaştığını göz önüne alırsak Capcom'un Vita için Monster Hunter oyunu hazırlamaması çok büyük bir sürpriz olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 7 Saat önce Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 7 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 7 Saat önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 8 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler