Capcom: Wii U için Yepyeni Oyunlar Çıkaracağız

Monster Hunter 3 Ultimate, Capcom'un Wii U için duyurduğu tek oyun
01.01.2013 10:38 Alkan Adakaner


      Nintendo'yu her zaman destekleyen firmalardan biri olan Capcom'un Wii U için Monster Hunter 3 Ultimate dışında oyun duyurmaması gerçekten de bizi şaşırtmıştı. Anlaşılan bunun nedeni bu konsol için yepyeni oyunlar hazırlamalarıymış.
 
     Ünlü Japon firmanın başkan yardımcısı Christian Svensson'ın açıklamalarına göre Capcom, Wii U'ya uyarlama oyunlar yerine yepyeni oyunlar hazırlıyor. Yani DMC Devil May Cry, Resident Evil 6, Lost Planet 3 gibi oyunların Wii U'ya gelmesi beklenmiyor.

     Capcom'un açıklamaları eminim Nintendo Wii U sahiplerini ya da almak isteyenleri çok mutlu edecektir; çünkü Capcom'un harika fikirleri olan bir firma olduğunu biliyoruz. Umarız Resident Evil 6 gibi piyasaya dönük oyunlarla karşımıza çıkmazlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 05 Ekim NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 05 Ekim Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler