Counter-Strike Online 2, Valve'in Kontrolü Altında

05.04.2012 23:13 Samet Konuksal


     Free to Play MMO pazarının liderlerinden Nexon, Kore'de piyasaya sunduğu Counter-Strike Online'ın devamını geliştiriyor. Counter-Strike Online 2'nin gelişim sürecinde bu kez Valve de boy gösterecek.
 
     Yapılan açıklamaya göre Source motoruyla geliştirilen Counter Strike Online 2, ilk oyundan daha güçlü grafik ve daha gerçekçi oynanış sunacak. Yeni silahlar ve modları da içerecek olan Counter Strike Online 2'nin ilk oyundan en büyük ve güzel farkı ise, Valve kontrolü altında yapılacak olması.
 
     Şimdilik sunulacak ülkeler arasında Japonya, Kore ve Çin bulunan Counter Strike Online 2 Batı ülkelerine gelir mi bilmiyoruz ancak Valve'in Counter-Strike: Global Offensive arifesinde böyle birşeye katılması oldukça ilginç.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter-Strike Online Platformlar: PC Geliştirici: Nexon Dağıtıcısı: Nexon Europe Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stella of The End, Switch için 5 Aralık'ta Çıkıyor 1 Saat önce Gothic 1 Remake'ten 10 Dakikalık Oynanış Görüntüleri 1 Saat önce Clock Tower: Rewind PS5, PS4 ve Switch için 31 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce To the Moon PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 2 Saat önce Half Life 2 RTX Modundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 28 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler