Dark Souls II Yeni Nesil için Şu an Düşünülmüyor

18.06.2013 11:19 Alkan Adakaner


     Dark Souls II'nin PC'nin yanı sıra şimdiki nesil konsollar Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlandığını biliyoruz. Yine de bazı oyuncular oyunun Playstation 4 ve Xbox One için de gelmesini istiyorlar.
 
    Bu konuyla ilgili bir açıklama yapan Dark Souls II'nin yönetmeni Yui Tanimura, oyunun yeni nesil uyarlamalarını şu an için düşünmediklerini belirtiyor. Buna karşın eğer gerçekçi konuşursak Dark Souls III gibi bir oyunun da yeni nesile geleceğini söyleyebilirmişiz.

    Şu an Demon's Souls ve Dark Souls 1'in tasarımcısı Hidetaka Miyazaki'nin yeni bir oyun üzerinde çalıştığını ve Dark Souls II projesine doğrudan bağlı olmadığını belirtelim. Kim bilir belki de Souls serisinin atası King's Field veya Demon's Souls 2 ile karşı karşıya kalabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Forever Winter'ın Erken Erişim Çıkış Tarihi Açıklandı 02 Eylül Among Us'a Ace Attorney Serisinden Yepyeni Karakter Dahil Oluyor 02 Eylül Hogwarts Legacy Epic Games'te 329 TL: Şu Ana Kadarki En Düşük Fiyat 02 Eylül Enotria: The Last Song'un Xbox Series Sürümü Süresiz Ertelendi 02 Eylül Bekleneni Veremeyen Concord'un Satış Sayısı Ortaya Çıktı 02 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler