Dead Island Filmi Gelebilir (Güncelleme)

Dead Island'ın oynanış görüntülerini merakla bekliyoruz
20.02.2011 02:05 Gökhan Yılmaz

 
     Techland'ın geliştirdiği Dead Island, uzun bir aradan sonra çıkan tanıtım videosu ile oyuncularda oldukça büyük bir beğeni topladı. Tanıtım videosunun YouTube üzerinden ilk 24 saatte bir milyon kez izlenmesi, isim haklarını elinde tutan Sean Daniel Company ve Union Entertainment'a yaradı.
 
     Sean Daniel Company ve Union Entertainment, 2009'da Dead Island'ın filmi için isim haklarını satın almıştı. Söylenenlere göre bu firmalara pek çok ajans ve stüdyodan teklif gelmeye başlamış. Henüz yapımın oyunu ve filmi hakkında konuşmak için erken olsa da önümüzdeki haftalarda filmden görüntüler görebileceğimiz düşünülüyor.
 
     Güncelleme: Dead Island'ın dağıtım haklarını elinde tutan Deep Silver, oyunun film haklarını pek çok ilgi görmesine rağmen satmadığını belirtti. Elbette bu Dead Island'ın filminin yapılmayacağı anlamına gelmiyor fakat Deep Silver bu konuda temkinli davranıyor. Dağıtımcı, oyun - film ikilisinden genellikle birinin başarısız olduğuna dikkat çekerken şimdilik sadece oyuna odaklanmak istediklerini belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler