Disney'in Başkan Yardımcısı İstifa Etti

Graham Hopper
23.11.2010 13:03 Levent Polater

 
 
     Disney Interactive Stdüyosu genel menajeri Graham Hopper'ın görevinden istifa ettiği açıklandı. Şimdiye dek 8 yıllık görev aldığı konumunda, Disney'in oyun penceresini genişleten Hopper, stüdyosu ile oyun endüstrisine Split-Second, Pure gibi oyunlar kazandırdı ve Epic: Mickey ve Tron: Evolution projelerinin başlamasında büyük rol oynadı. 
 
    Ancak şirketin oyun politkasının son zamanlarda mobil ve sosyal oyunculuğa döndüğü görülüyor. Bu senenin başlarında iPhone için müzik oyunları yapması ile bilinen Tapulous'u 33 milyon dolara satın alan Disney, daha sonra sosyal oyun şirketi Playdom'u 760 milyon dolara bünyesine katmıştı.
 
    Hopper, istifasında açıklamasında, "Disney'i video oyunlar haritasına koyduklarını ve bunun için çok gururlu olduklarını" belirtmiş.
 
 
CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey Platformlar: Wii Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 9 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 9 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 9 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler