District 9'un içinde God of War 3 Demosu

GoW 3 demosunu ilk olarak GoW Collection'da göreceğiz.
28.10.2009 16:09 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz aylarda ülkemizde de gösterime giren District 9 filminin Blu-Ray versiyonu içerisinde God of War 3'ün demosu olacağı açıklandı.
 
29 Aralıkta Blu-Ray versiyonu çıkacak olan Dictrict 9'u alanlar aynı zamanda God of War 3'ün demosuna da sahip olacaklar. Ayrıca demo ile birlikte oyunun yapım aşamasının yer aldığı videolarda bulunacak.
 
"Blu-Ray faktörü Playstation 3'ü diğer sistemlerden ayıran en büyük fark oldu. Sony Pictures olarak bu özelliği kullanıp farklı seçenekler sunmaya çalışıyoruz. Bu seferde hem District 9 filmini Blu-ray kalitesinde izleyebilecek, hemde God of War 3'ün demosuna erişebileceksiniz" diyen SCEA'dan Peter Dille, bu haberi de doğrulamış oldu.
 
Neill Blomkamp'ın yönetmenliğini yaptığı District 9 filminin God of War 3 demosunu da içerecek olan Blu-ray versiyonu 39.95$'dan satışa çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler