Dragon Age: Inquisition'da Yoldaşlarımızın Görünümünü Değiştiremeyeceğiz

08.08.2014 21:37 Ömür Gencer


      Bioware'in geliştiriciliği yaptığı Dragon Age serisinin yeni oyunu Dragon Age: Inquisition, RPG hayranı oyuncuların merakla beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Oyunun resmi Twitter sayfası ve oyunun yapımcısı Mike Laidlaw, Dragon Age: Inquisition, hakkında yeni bilgiler verdi.
 
      Öncelikle oyunun resmi Twitter sayfası oyunda yüzülemeyeceğini belirtti. Bunun yanında oyunun ana hikayesine dokunmadan tüm yan görevleri bitirebilmenin mümkün olacağı açıklandı. Son olarak oyundaki yoldaşlarımızın (companion) fiziksel görünümünü değiştiremeyeceğimiz paylaşılan bilgiler arasında.
 
     Bahsettiğimiz bilgiler oyun için çok büyük önem taşımasa da serinin hayranlarını bilmek isteyecektir. Dragon Age: Inquisition; PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 ve PlayStation 4 için 18 Kasım'da çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 18 Dk önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 1 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 1 Saat önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 2 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler