EA, Origin'de Para İadesi Dönemini Başlatıyor

20.08.2013 10:39 Alkan Adakaner


     Electronic Arts, Origin servisinde oyuncuların çok hoşuna gidecek bir sistemi başlatıyor. Origin'de artık para iadesi yapılacak. Tabi bu sistemin işleyişi için bazı kuralların olduğunu da belirtmemize sanırım gerek yok. Oyunu iade edebilmek için uymanız gereken kurallar şunlar.:
 
* Oyunu kurduktan sonra 24 saat içerisinde bu oyunu iade etme şansınız var
* Oyunu satın aldıktan sonra eğer PC'nize kurmadıysanız 7 gün içinde iade etme şansınız bulunuyor
* Oyunun önsiparişini verenler, oyun piyasaya çıktıktan sonra 7 gün içerisinde oyunu iade edebiliyorlar.

   Satın aldığınız oyunu iade edebilmek için tek yapmanız gereken sipariş geçmişinize girip birkaç soruya yanıt vermek olacakmış. Şu an için 20 ülkede başlayan oyunları geri iade edebilme olanağı 20 eylül'de bütün ülkeler için aktif hale gelecek.
 
   Bu arada eğer oyunu doğrudan Origin üzerinden satın almadıysanız, iade için satın aldığınız perakendeciye gitmeniz gerektiğini de belirtelim.
 

İlgili İçerik Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler