ESL Türkiye FUT Champions Cup Şampiyonu Göztepe Gaming!

28.05.2019 14:56 Hamit Can Sayılgan

 
     ESL Türkiye tarafından düzenlenen FIFA 2019 FUT Champions Cup turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu Göztepe Gaming oyuncusu Serhan Yeniaras oldu. Büyük final Serhan “SYHD-3” Yeniaras ve Futbolist takımının oyuncusu  Ismail Can "isopowerr" Yerinde arasında gerçekleşti. Finalin sonucunda SYHD-3, isopowerr'ı 2-1 yendi ve ESL Türkiye FUT Champions Cup şampiyonu oldu. 
 


  
    PlayStation üzerinden gerçekleştirilen ESL Türkiye Fut Champions Cup turnuvasına 253 oyuncu kayıt yaptırdı. 253 oyuncu arasından son 4 kalmayı başaran oyuncular SYHD-3, isopowerr, Thanatos641 ve technoboy98 oldu. Yarı final eşleşmelerinde galibiyet elde eden oyuncular isopowerr ve technoboy89 oldu. Kaybeden ve kazananlar oyuncular yeniden eşleşerek tekrar mücadele ettiler. Kazanan grubunda; isopowerr rakibi technoboy89'u yendi ve finale yükseldi. Kaybeden grubunda; SYHD-3, Thanatos641'u yendi ve isopowerr ile eşleşti. Büyük final karşılaşmasında ise SYHD-3, isopowerr'ı 2-1 yenmeyi başardı ve turnuvanın şampiyonu oldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 19 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler