GTA V'ten Yeni Görüntü ve Detaylar

06.09.2013 20:54 Samet Konuksal


    Bu senenin büyük merakla beklenen oyunlarından Grand Theft Auto V için oldukça az bir süre kalsa da, gün geçtikçe oyunla ilgili yeni bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Rockstar Games, oyundan yeni görüntü ve bilgiler paylaştı.
 
    Yayınlanan yeni bilgilerde GTA V'te görevlerden ve çılgınlıktan kalan zamanlarda yapabileceklerimiz aydınlanıyor. Belirtilenlere göre GTA V'te rahatlamak adına bisiklet sürme, yüzme ve tenis oynama seçenekleri sunuluyor.
 
    Bugün yayınlanan yeni bilgilerde bir de müzik ve eğlence seçenekleri adına bilgiler verildi. Söylenilene göre GTA V'te Radio Los Santos, Rebel Radio, East Los FM, West Coast Classics, Fly Lo FM, Vinewood Boulevard Radio isimli radyo istasyonları bulunacak. Ayrıca ev eğlencesi olarak da bazı televizyon kanalları karşımıza çıkacak. 
 
Yayınlanan yeni bilgiler bu şekilde. Görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 1 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 5 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 6 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 7 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler