GTTV'nin Yeni Bölümünde Neler Var?

30.05.2010 11:21 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


Sunuculuğu Geoff Keighley tarafından yapılan Gametrailers programı GTTV'nin bu haftaki bölümünde  merakla beklenen 2 önemli oyunun karşımıza çıkacağı açıklandı.

Geoff Keighley'nin twitter sayfasındaki açıklamasıyla ortaya çıkan habere göre GTTV'nin bu haftaki bölümünde Shinji Mikami'nin yeni aksiyon oyunu Vanquish ile Crytek'in merakla beklenen fps oyunu Crysis 2 yer alacak.

Bilindiği gibi Resident Evil serisinin babası olarak tanımlanan Shinji Mikami'nin önderliğinde Platinium Games tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Vanquish ile Crytek'in göz alıcı Cry Engine 3 grafik motoru kullanılarak hazırlanan fps oyunu Crysis 2 , bu senenin sonunda raflardaki yerlerini almayı planlıyorlar.

Image and video hosting by TinyPic



kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lollipop Chainsaw RePOP Hangi Platformlara Çıkacak? 8 Dk önce Skyrim İçin Yeni Mod Tank ve Uçakları Ekliyor 1 Saat önce Harry Potter: Quidditch Champions Denuvo Korumasına Sahip Olacak 2 Saat önce Yoshida: Final Fantasy 14'ün Nintendo Konsol Sürümü İçin İşler Yolunda 3 Saat önce Fallout 76, Fallout 5'in Gelişimini Etkiliyor mu? İşte Yeni Açıklamalar 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler