Hitman geliştiricisi IO Interactive çevrimiçi rol yapma oyunu geliştiriyor

01.03.2023 11:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Hitman serisinin geliştirici IO Interactive, yeni bir IP olacak şekilde çevrimiçi bir fantezi rol yapma geliştirdiğini duyurdu. Stüdyo şu anda bu projede çalıştırılmak üzere kıdemli bir savaş - aksiyon tasarımcısı, kıdemli oyun animatörü, kıdemli oyun yapımcısı, baş oyun animatörü ve kıdemli proje yöneticisi dahil olmak üzere çeşitli pozisyonlarda işe alım yapıyor.
 
IO Interactive oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
Hitman serisiyle aşina olduğumuz ve tanıdığımız IO Interactive, yeni bir türe giriş yapmaya hazırlanıyor. Daha çok nişancı oyunlarıyla ön plana çıkan stüdyo, şu anda rol yapma türüne geçiş yapıyor. Yeni oyun hakkında ekip şunları bildiriyor: "İlk Hitman oyun planı üzerinden on yıl geçti. Bu süreçte sizlere birçok seri oyunu, çeşitli modlar ve daha fazlasını sunduk. Hitman dünyasını daha da genişletmeye çalıştık. Şimdi ise yeni bir maceraya atıldığımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.
 
Atıldığımız bu yeni fantezi rol yapma oyunuyla beraber yeni bir dünyayı ve macerayı sizlere sunmaya hazırlanıyoruz. IO Interactive olacak daha önce çıktığımız hiçbir şeye benzemeyen bir yolculuğa çıkıyoruz. Masamızın etrafında sizlere sunacağımız çok şey var. Umarım bu yeni yolculuk bizlere en iyisini sunar."
 
Yeni IP hakkında çeşitli videolar yayınlandı. Bu videoları aşağıdan izleyebilirsiniz:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
1950'lerde Kurye Olabileceğiniz Deliver At All Costs Duyuruldu 04 Eylül Minecraft Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı: Vizyon Tarihi Açıklandı 04 Eylül Supermassive Games'in Yeni Oyunu The Casting of Frank Stone Çıktı 04 Eylül Epic Games Yaz Sonu İndirimleri: 100 TL Altı Alabileceğiniz Oyunlar 04 Eylül Sony Tarafından Sunulan Concord'un Fişi Çekildi: Paralar İade 04 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler