Just Cause 3, PC, PS4 ve Xbox One İçin Duyuruldu!

11.11.2014 19:23 Samet Konuksal


    Uzun süreli söylentilerin ardından Just Cause 3'ten sızıntıları geçtiğimiz günlerde görmüştük. Gelen bu haberlerin ardından beklenen resmi duyuru da nihayet karşımızda. Avalanche Studios, Just Cause 3'ü resmi olarak duyurdu.
 
    Game Informer'ın Aralık ayı sayısının konuğu olan Just Cause 3, PC, PS4 ve Xbox One için duyuruldu. Derginin sitesinde yer alan bilgilere göre editörler oyunu saatlerce oynamış. Bunun sonuçları ise derginin Aralık ayı sayısında karşımıza çıkacak.
 
    Ancak yine de haberde oyunun paraşüt ve kanca mekaniklerinin çok daha güçlendirildiği belirtilmiş. Ayrıca Just Cause 3'ün daha önceki Just Cause oyunlarından çok daha akıcı oynandığı eklenmiş. Daha fazla yorumu ilerleyen dönemde göreceğiz.
 
2015 yılında çıkacağı açıklanan oyunun dergi tanıtımı için yayınlanan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler