Kingdom Hearts Missing-Link Mobil Cihazlar için Duyuruldu

10.04.2022 16:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix, iOS ve Android için Kingdom Hearts Missing-Link'i duyurdu. Ayrıca 2022 yılı içerisinde bir kapalı beta testi planlanıyor.
 
Kingdom Hearts Missing-Link, oyuncuları Scala ad Caelum diyarında büyük bir maceraya çıkaracak. Oyuncular Heartless'a karşı heyecan verici savaşlara katılabilecek. Bunun yanı sıra yeni ve orijinal bir hikayeyi keşfedebilecek. 
 
Kingdom Hearts serisinin marka yöneticisi Ichiro Hazama bir basın açıklamasında şunları söyledi “Serinin 20. yıl dönümünü iki yeni Kingdom Hearts oyunu ile kutluyoruz. Bunun için heyecan duyuyoruz. Yıllar boyunca verdikleri tüm destekler için hayranlarımıza teşekkür etmek istiyoruz" 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler