League of Legends Artık Altın Jeton Ödüllü!

11.01.2013 13:29 Levent Polater


    TRT Okul’da yayınlanan Türk televizyonlarının sevilen oyun programı Tek Jeton, 4 Ocak 2013 tarihinde saat 22.30’da yayınlanan özel bölümünde Altın Jeton Ödülleri’nin sahiplerini duyurdu. Toplamda 14 dalda ödül dağıtan Altın Jeton Ödülleri, League of Legends’ı “Yılın En İyi Oynaması Bedava Oyunu” seçti.

    Altın Jeton Ödülleri ile ilgili olarak Riot Games Türkiye Ofisi “Bize layık görülen bu ödülde en büyük pay siz oyuncularımıza, daha doğrusu Sihirdarlarımıza aittir. Sizlerin desteği ile beraber her geçen gün daha fazla büyüyüp, çok daha kaliteli işlerin altına imza atmak istiyoruz. Adalet Meydanlarının Türkiye’deki temsilcileri olarak sizlere, vermiş olduğunuz destekten ötürü teşekkürlerimizi sunarız. Nice başarılara hep beraber yol almak ümidi ile...” açıklamada bulundu.
 
Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 12 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 12 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler