MS: "Cloud Sistem, Xbox İçin Önemli Bir Strateji"

03.07.2012 11:52 Talha Aynacı

   Sony kanadından uzun süredir gelen cloud teknolojisiyle ilgili dedikodu haberleri sonrasında dün 380 milyon dolara satın alması, oyun endüstirisine bomba gibi düştü. Microsoft'un bu önemli haberle ilgili yorumu şöyle oldu:
 
"Biz zaten cloud sistemine sahibiz. Cloud sistemi stratejimizde anahtar rol oynuyor ve  Xbox için bu alanda büyük yatırımları yıllardır yapıyoruz." diyen Microsoft, Xbox Live sistemini, Sony'nin yeni hareketine bir cevap olarak gösterdi:
 
"Xbox Live aracılığıyla oyun ve eğlenceli uygulamaları cloud sayesinde 40 milyon insana sunuyoruz. Xbox 360'a bağlanan  her cihazda; Windows Phone, Windows 8 ve diğerlerinde eşsiz ve sıradışı bir eğlence sözü verdik. Bunu gelecekte farklı alanlara yaymanın yolunu arıyoruz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 8 Dk önce Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 52 Dk önce Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 1 Saat önce The First Descendant, Destiny 2 Simgelerini Taklit Etmekle Suçlanıyor 2 Saat önce Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler