Microsoft'un Crackdown Serisi Yaşıyor

26.06.2013 09:38 Samet Konuksal


    İlk iki oyununu Xbox 360 platformunda gördüğümüz Crackdown serisini en son 2010 yılında görmüştük. İkinci oyununun çıkışından sonra pek fazla haber alamadığımız seri adına 'öldü' haberleri yayınlanmaya başlasa da, Microsoft bu konuya karşı çıktı.
 
    IGN'e yaptığı açıklamalarda Phil Spencer, Crackdown serisinin ölmediğini belirtti. Spencer, "Crackdown serisi en favori serilerimden birisi çünkü Microsoft'un birinci parti markalarından. Crackdown'un evreninde yapılacak birçok iş var." sözlerini söyledi.
 
    Bildiğiniz üzere Xbox One'ın tanıtımı sırasında Crackdown logosu dashboardda gözükmüş ve serinin hayranları heyecanlanmıştı. Spencer, bu konuyla ilgili de açıklamalar yaptı. Spencer'ın sözlerine göre bu durum yanlışlıkla yapılan bir sızıntı değilmiş. Yani ileride yeni bir Crackdown tanıtımı göreceğiz gibi duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler