Minecraft, Xbox 360'a Bu Tarihte Gelecek

25.10.2011 02:09 Levent Polater

 
    Geçtiğimiz E3'te Xbox 360 için de duyurularak otoriteleri şaşırtan Minecraft'ın Xbox Live Arcade'e ne zaman geleceği açıklandı.
 
    Mojang, geçtiğimiz saatlerde yaptığı duyuru ile oyunun Xbox 360 sürümünü en geç 2012 baharında göreceğimizi müjdeledi. Oyunun bu sürümünün ilk kez Las Vegas'da 18-19 Kasım'da düzenlenecek Minecon'da oynanabilir olacağı da söylenmiş.

    Minecraft'ın PC sürümünün 4 milyona yakın sattığını hatırlatalım. Markus Persson'ın tek başına yarattığı Minecraft dünyası öyle bir büyüdü ki bu akıma yakalanmamak artık çok zor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 9 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 4 Saat önce Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 5 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 5 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 6 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler