Monkey Island 2 SE'dan Karşılaştırma Resimleri

23.04.2010 16:37 Ersin Kılıç


     Oyun sektörüne yön veren oyunlardan biri ve türünün en başarılı oyunlarından biri olan Monkey Island serisinin yeniden elden geçirilmiş versiyonu Monkey Island 2 Special Edition : LeChuck's Revenge için karşılaştırma resimleri yayınlandı.
 
     Geçtiğimiz ay düzenlenen GDC 2010 fuarında resmi duyurusu yapılan oyunun elden geçirilmiş bu yeni versiyonu ile 1991 yılında çıkan versiyonunun ekran görüntüleri karşılaştırılmış. Guybrush Threepwood'ın korsan olma mücadelesine şahit olduğumuz oyunun ilkinin yenilenmiş versiyonuyla da geçen sene karşılaşmıştık.
 
     PC, Mac, PSN, Xbox Live ve İPhone için yapılan oyunun bu karşılaştırma resimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Resimlerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.
 






 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler