NFS: Shift 2'den Pagani Huayra Videosu

Görünüşünün çok etkileyici olduğu kesin
21.02.2011 15:46 Alkan Adakaner


     Sadece Need for Speed: Shift 2'de bulunacak olan Pagani Huayra'nın tanıtım videosu yayınlandı. Bu video her ne kadar oynanış görüntülerini içermese de araç için güzel bir tanıtım olmuş.
 
      Saatte 230 mil'in üzerine çıkabilen 700 beygir gücündeki araç oyuncuların favorilerinden birisi olacak gibi görünüyor. Bu özel aracın oyunda bulunması bile Slightly Mad Studios'un Shift 2'ye ne kadar önem verdiğini göstergesi.

     1 Nisan'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak oyunun yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Uzay Temalı Strateji Oyunu Ixion PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler