Nazi Zombiler Geri mi Dönüyor?

09.04.2015 12:41 Cenk Akyürek

 
     Dev makinaların ve robot köpeklerin cirit attığı, Nazi baskın, alternatif bir tarihi yansıtan Wolfenstein: The New Order gayet gerçek dışı bir oyundu. Fakat tek başına indirilebilir bir oyun olacak olan Wolfenstein: The Old Blood'da bu adımları izleyecek ve daha da ileri götürecek gibi gözüküyor.
 
     Bethesda'ya ait  vine hesabında yayınlanan bir videoda, zombi bir Nazi askerinin, değişik deforme olmuş halleri görülebiliyor. Zombi askerler daha önceki Wolfenstein oyunlarında da karşımıza çıkmıştı ve görülen o ki, bu oyunda da çıkacaklar.
 
     Oyunun "The Dark Secrets of Helga Von Schabbs" görevinde, B.J. Blazkowicz Wulfburg'a gidiyor ve karanlık bir gücü yayacağına inandığı tarihi eserleri araştıran bir Nazi arkeolojist ile tanışıyor. Bu da zombilerin nasıl ortaya çıkacağına dair bir başka ipucu.
 
      Wolfenstein: The Old Blood, Mayıs ayında PS4, PC ve Xbox One için çıkacak ve bizim nelerin beklediğini görebileceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfenstein: The Old Blood Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Machine Games Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 2 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 3 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 4 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler