Nintendo: "3. Parti Dijital Oyunlar da Çıkacak"

Wii U ve 3DS sahipleri yakında Nintendo Network'ü keyifle kullanabilecekler
01.05.2012 09:25 Alkan Adakaner


      Nintendo bir süre önce New Super Mario Bros 2 ile başlayarak Nisan 2013'e kadar kendisine ait bütün 3DS ve Wii U oyunlarının kutulu olmalarının yanında dijital olarak da satılacağını açıklamıştı. Firmanın dijital planları anlaşılan daha da genişliyor.
 
     Anlaşılan Nintendo işi sadece kendi oyunları ile sınırlı tutmayacak. IGN'ye açıklama yapan Nintendo yetkilileri 3. parti firmaların da oyunlarını dijital olarak çıkaracaklarını tam olarak şu sözlerle açıkladı:
 
     "Şu sıralar 3. parti firmalar için bir program hazırlıyoruz, yine de şu an bu konuda herhangi duyuru yapamayız"
 
     Bütün oyunların dijital olarak da satılması özellikle ülkemizdeki oyuncular açısından büyük avantaj olacaktır. Nintendo'nun Türkiye'den çekilmesi sonrasında oyun bulmakta zorlanan kullanıcılar dijital olarak oyunlara ulaşabileceklerdir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 3 Saat önce Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 4 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 4 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 5 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler