Override: Mech City Brawl Çıkış Fragmanı

30.11.2018 15:02 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Modus Games ve geliştirici The Balance, 4 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak 3D mech aksiyon dövüş oyunu Override: Mech City Brawl için çıkış fragmanı yayınladı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Cesaret yoksa zafer de yok! Fantastik şehirlerde devasa robotlarla 3D robot dövüşçüye karşı savaşın! Yerel ve çevrimiçi Versus modu, her oyuncunun bir robot parçasını kontrol ettiği 4 oyunculu İş birliği ve tek oyunculu harekatta farklı robotlarla destansı ve tahrip gücü yüksek mücadeleler sizi bekliyor.
 
Her biri kendine özel oyun stili, özel hamleler ve son vuruşlara sahip, gökdelen büyüklüğündeki devasa robotları kontrol edin. Rakiplerinizi geçin ve karşınıza çıkan tüm şehirleri yerle bir edin. Aralarında Tokyo, Mısır, San Francisco ve Meksika’nın da bulunduğu gerçek şehir ve ülkeler model alınarak tasarlanan 3D arenaları yok edin. Her oyuncunun bir robot parçasından sorumlu olduğu dinamik iş birliğinde iki ila dört arkadaş bir araya gelerek diğer oyunculara meydan okuyun! Kendi özel stilinizi oluşturmak için Hangar’da aksesuarlarını ve dış görünümlerini değiştirerek robotlarınızı özelleştirin! 

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Override: Mech City Brawl Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: The Balance Inc Dağıtıcısı: Modus Games Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 52 Dk önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 1 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 5 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 6 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler