PSP 2'de Metal Gear Solid 4 Teknoloji Demosu

Bu resim Playstation 3'teki Metal Gear Solid 4'ten alınmıştır
27.01.2011 19:16 Alkan Adakaner


      Sony ile her zaman yakın işbirliği içinde olan Hideo Kojima, Playstation Meeting'de PSP 2 için bir teknoloji demosu gösterdi. Üstelik bu teknoloji demosu Metal Gear Solid 4'e aitti.
 
      PSP2'nin görsel gücünün ne kadar iyi olacağını Uncharted videosuna bakarak görmek bile mümkün, ama bir Playstation 3 oyununu PSP2'nin çalıştırdığını görmek sevindirici. Kojima'nın sunumunu yaptığı teknoloji videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz, fakat bu ünlü oyun yapımcısının daha önce yayınladığımız bir haberdeki sözlerini tekrar okumanızı tavsiye ederim:
 
    "Diyelim ki evde PS3'ünüz ile oyun oynuyorsunuz ve dışarı çıkmanız gerekti. Oyunu NGP'a aktararak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Eve döndüğünüzde ise tekrar PS3 ve büyük televizyonunuzu kullanabilirsiniz. Bu hayal yakında gerçeğe dönüşecek. ve şu anda hayal ettiğim bu proje için çalışıyorum. Üzgünüm ama size ne olduğunu şimdi açıklayamam. Fakat E3'te bu proje ile ilgili bir sunumumuz olacak."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 1 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 1 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 2 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler