PS 4'ün 8 GB RAM'i Geliştiricileri Çok Şaşırtmış

08.04.2013 22:40 Erkut Köse


 Sony'nin geçtiğimiz günlerde oyunculara tanıttığı ve halen daha çoğu özelliği bakımından kapalı kutu konumunda olan Playstation 4'ün yapımcıların çoğunu şaşırttığı ortaya çıktı.
 
   Verilen bilgilere göre yapımcılar dahi Playstation 4'ün çıkışından önce konsolun donanımından tam olarak haberdar değildi. Hatta birçok yapımcının konsolun 4 GB RAM ile geleceğini düşündüğü belirtildi. Dolayısıyla 3. parti geliştiriciler de konsol duyurulduktan sonra 2 katı daha fazla belleğin bulunduğu bilgisine erişebildi.
 
   Görünüşe göre Sony gizlilik konusunu Playstation 4'de epey sıkı tutmuş. Ancak böyle bir durumun 3. parti geliştiriciler için de negatif bir durum oluşturabileceğini unutmamak gerek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 76 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 1 Saat önce Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 2 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 2 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 3 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler