PlayStation 4'ün Hedefinde Nintendo Wii Kullanıcıları Var

15.07.2014 17:07 Talha Aynacı

 
     Sony, PlayStation 4 ile oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşmış olan Nintendo Wii konsolu sahiplerini hedefliyor. Zira teknoloji devine göre sadece Nintendo Wii sahibi olup PS3 ve Xbox 360'ı es geçmiş bir kitle var ve o kitleyi kendilerine çekme amacındalar.
 
 SCE patronu Andrew House, Eurogamer ile gerçekleştirdiği bir röportajda Wii sahibi olan ancak PS3 & Xbox 360 almamış kitlenin büyük bir potansiyel olduğunu söyledi. Her ne kadar PS3 ve Xbox 360 80 milyon civarı satmış olsa da Nintendo Wii 100 milyonun üzerinde satarak önemli bir kitleye ulaşmıştı.
 
"Bizim için en büyük potansiyel daha önce Nintendo Wii sahibi olan oyuncular. Her ne kadar o  konsol başarılı oyunları yanı sıra aile odaklı her çeşit eğlenceyi barındıran bir ürün olsa da bizim verilerimize göre oradan gelen büyük bir kitle var ve bu kadar çok satmamızda önemli bir etkiye sahipler."
 
The Last of Us'ın Remastered sürümü ile bu oyunu oynamamış oyuncular yanısıra PS3 sahibi olmayıp PS4'e sahip olan oyuncular hedeflenirken aslında bu kitle hedeflenmiş oluyor. Bu noktada The Last of Us dışında daha önce söylenti olarak dolaşan Beyond: Two Souls ve benzeri PlayStation 3 oyunlarını "remastered" olarak göreceğimiz Andrew House tarafından dile getiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler