PlayStation Network Çalışmaları Sürüyor

Yenileme çalışmalarının ardında dış kaynaklı sebepler olduğu doğrulanmıştı
24.04.2011 14:00 Gökhan Yılmaz

 
     PlayStation 3 sahipleri bir kaç gündür PlayStation Network'teki sıkıntı nedeniyle online oyun oynayamıyorlar (Diğer hizmetler de dahil). Bugün PlayStation Blog'da yapılan açıklamaya göre yenileme çalışmaları bir kısa bir süre daha devam edecek.
 
     PlayStation Blog'un yöneticisi James Gallagher, tüm oyunculardan özür dileyerek PlayStation Network ve Qriocity servislerinin geçici bir süre kapalı kalması nedeniyle içtenlikle pişmanlık duyduklarını belirtiyor. Sistemi tekrar aktif edebilmek için zamanla yarıştıklarını ve PSN'i, savunmasını daha güçlü bir hale getirebilmek için yeniden yapılandırdıklarını söylüyor. Bu güncellemenin, harcanan tüm zamana değeceğini ve ekstra güvenlik sağlayacağını dile getirmiş.
 
     PlayStation Network'te kayıtlı olan yaklaşık 70 milyon hesabın güvenliği söz konusu olduğu için bu denli güvenlik çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle sabrınız için teşekkür ediyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 2 Saat önce Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 2 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 3 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler