Razer, Gamescom Kapsamında Yeni Oyuncu Donanımlarını Duyurdu

05.08.2015 21:05 Tunahan Safdır


     Gamescom fuarının başlamasıyla birlikte yalnızca yeni oyunları değil oyuncu ekipmanlarını da görme fırsatı buluyoruz. Bu alanda önde gelen firmalardan Razer, Gamescom kapmasında şu ana kadar iki yeni oyuncu donanımını tanıttı. Bunlardan biri yenilenen Orbweaver olurken diğeri ise DeathStalker Chroma olarak karşımıza çıktı.
 
     İlk olarak yeni Orbweaver tanıtıldı. Yapılan açıklamada yeni Orbweaver'ın ayarlanabilir ergonomik özellikler ile birlikte maksimum özelleştirme kontrolü için Chroma aydınlatma özelliği taşıdığı belirtildi. Yeni Razer Orbweaver Chroma mekanik oyun pedi, diğer Chromalı Razer ürünleriyle senkronize edilebilecek. Turnuvalara özel tasarlanan Orbweaver Chroma, orijinal Razer Orbweaver’ın başarısını devam ettirmeyi hedefliyor. Tamamen programlanabilir 20 Razer Mechanical Switch (mekanik tuş), 8 yönlü baş parmak pedi, ayarlanabilir el, baş parmak ve avuç içi modülleri ve sırayla tüm Razer’ların büründüğü Chroma aydınlatma özelliği yeni Razer Orbweaver Chroma’nın özellikleri.

     Etkinlik kapsamında duyurulan bir diğer donanım olan DeathStalker Chroma için yapılan açıklamada ise şu bilgilere yer verildi. "Benzerlerine göre daha yüksek performanslı, ince chiclet tarzı tuşları istediğiniz şekilde ayarlanabiliyor ve üç adet ayarlanabilir ışıklandırma alanına sahip. DeathStalker klavye piyasada kısa tuş mesafesi, hızlı basışları ve 10 tuşa aynı anda basma özelliği (standart klavyelerde bu özellik 3 tuşla sınırlı) sayesinde sıfır gecikmeli klavye olarak tanınıyor."

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler